Produzeni boravak


U našem produženom boravku deca mogu da borave pre i/ili posle škole tokom cele školske godine, kao i za vreme zimskog i letnjeg raspusta.

Za vreme svog boravka deca će s našim stručnim timom, sastavljenim od učitelja, profesora engleskog jezika, logopeda, somatopeda, reeduktora psihomotorike i drugih stručnih saradnika, ponoviti gradivo koje su radili u školi toga dana, raditi domaće zadatke iz svih predmeta, učiti pesmice, prepričavati priče i čitati lektire, vežbati matematičke zadatke, pripremati se za provere znanja u školi, učenje engleskog jezika u grupi, raditi vežbe za pravilno držanje tela i telesne celovtosti, upoznavanje sa muzikom.

Cilj je da dete što samostalnije uradi domaći zadatak, a učitelj-supervizor je tu da pojasni, pomogne i usmeri pažnju i interesovanje dece.

U našem boravku dete će imati vremena i za slobodne aktivnosti – crtanje, pevanje, sportske aktivnosti, kako u prijatnoj i kreativnoj atmosferi naših prostorija, kao i boravak u prirodi.

Ukoliko dete ima potrebu za dodatnom podrškom logopeda ili nekog drugog stručnog lica, dobiće svoj individualni tretman dok je kod nas.

Svi sadržaji koji su grupni, postoji i mogućnost individualnog rada ili u paru.

U našem timu su: učitelj s višegodišnjim iskustvom u radu, nastavnik engleskog jezika, somatoped, logoped, reedukator psihomotorike, licencirani vaspitač, razni stručni saradnici.

Šta sve deca dobijaju kada su kod nas (uključeno u cenu boravka):

  • Dovođenje i odvođenje dece iz OŠ Bora Stanković i Filip Filipović
  • Svakodnevni rad sa učiteljicom
  • Jednom nedeljno radionica sa psihologom
  • Jednom nedeljno čas engleskog jezika - obnavljanje školskog gradiva
  • Jednom nedeljno čas muzičkog obrazovanja sa prof. klavira
  • Jednom nedeljno čas joge
  • Jednom nedeljno reedukacija psihomotorike
  • Svakodnevni kreativni rad sa decom

CENA : 160e

Pogodnosti za upis u toku avgusta i dece koja pohađaju letnje radionice.

Popust za drugo i treće dete.

Upis tokom cele godine.